Våra kunder berättar


"Vi har bott i en av lägenheterna i snart två år och vi kunde inte önskat oss ett bättre ställe att vara i
Örebro.
Lägenheten är så fin och bekväm, med en vacker och fridfull trädgård att njuta av. Den ligger i ett trevligt och lugnt område centralt norr och med närhet till livsmedelsaffärer. I lägenheten finns det ett stort fullt utrustat kök, ett vackert vardagsrum och ett stort mysigt sovrum. Det finns också ett mindre sovrum rum fullt förberett för barn eller gästande besökare. Dessutom finns det bra förvarningssystem
i hallen och de båda sovrummen, mycket välorganiserade förvaringar för hela familjen. Du har verkligen allt du behöver för att känna dig som hemma när du är och sover borta.
Husvärdarna Monica och Göran varit fantastiska för oss. De är väldigt snälla människor som tagit
emot oss med öppna armar. Alltid vänliga och hjälpsamma med allt vi kan ha behövt. De är verkligen välkomnande och de bästa människorna du kan träffa. Vi känner oss väldigt tacksamma och vi kommer aldrig att glömma dem och vår vistelse här.
Tack så mycket, Monica och Göran, för allt!"

Javier & Lorina Revuelta Pena 

- September 19, 2023

"Vi kom i kontakt med Boendekvalitet/ Villa18 under hösten 2020 när vi sökte boende för våra traineer som kom från olika världsdelar. Vi har från första början fått väldigt bra bemötande, otroligt service och jättefin kvalité på boendemiljön. Vi kan verkligen rekommendera Boendekvalitet/ Villa18 om man vill ha ett tryggt och skönt boende för en lite längre period. Dom är alltid villiga att göra det bästa, bra läge med närheten naturen likväl som till stan och affärer". 

Helene Nylander
Management Coordonator
Suzuki Garphyttan

 

"Vi bodde på Villa 18 ett par månader i maj/juni 2018 när vi först flyttade till Sverige, och vi rekommenderar starkt det här boendet.. Vi kände oss som hemma direkt, och mycket välkommen. Det hade allt vi behövde för att göra vår vistelse bekväm, inklusive bekväma sängar, en stor soffa, rymliga vardagsrum och ett kök. Vi hade också tillgång till det lilla utomhusområdet, och det finns en stor lekpark över gatan, perfekt för familjer med små barn. Det är också mycket väl placerat, en kort promenad till centrum, med en mataffär och restaurang i närheten. Ägarna var otroligt välkomnande och gav oss tips och råd som hjälpte oss att bosätta oss i lokalområdet och förstå hur saker fungerar i Sverige. Vi har många goda minnen från vår tid där."

Kylie & Tom Mackenzie
(Tom arbetar för Orica Gyttorp Sverige)